• Detail showa
  • Detail Hariwake
  • Detail Asagi
  • Japanreis februari 2018

Koihunt oktober 2015 dag 2

Goedemorgen vanuit Japan

Het is hier nu 7.20 uur en zot in de auto terwijl ik dit typ. Gister zo'n drukke dag gehad en zo laat terug in het hotel dat ik geen verslag meer heb gemaakt.

Gister begon de hunt bij Sakai Fish Farm waar ik een mooie sanke heb gescoord. Ze mag nog een jaartje in Japan blijven. Maar wat een vissen daar op de farm. Ze staan nog op de camera maar zal ze later nog plaatsen. Kent are nodigde ons uit voor een lunch bij hem thuis. Geweldig hoe SFF voor hun gasten zorgt. Er ligt ook een geweldig mooie tuin rond zijn huis.

Vervolgens naar Tamara gegaan waar mijn oog viel op een kindai showa en een kujaku. Helaas veel te veel geld voor nisai maar toch wel een hele mooie kindai.

Toen naar Takigawa. Hier zaten ook hele mooie vissen. Hier heb ik een kujaku gescoord. Nisai van 45 cm. Een geweldige huidkwaliteit. Om de box vol te maken kochten Mark en Johan van Natsukoi een schitterende Goshiki.

De dag was weer vol en hebben samen met een Chinees reisgezelschap de dag afgesloten in een restaurantje.

Hier wordt het vandaag 25 graden en we zijn onderweg naar Omosako om gezamenlijk een mudpond af te vangen. Hoe goed kun je een dag beginnen. Tot later!

Rene