• Detail showa
  • Detail Hariwake
  • Detail Asagi
  • Japanreis februari 2018

Koihunt oktober 2015 dag 7

Vandaag weer veel gereisd om een aantal specifieke kwekers te zien. Bij Takahashi zijn we gestart. Een kweker waar ik over het algemeen wel wat kan vinden. Zo ook vandaag weer, Asagi specialist. Hier had ik wel wat vissen geselecteerd maar kon geen transportbox vol maken.

Achter in de hoek was een bak met zijn tategoi waar niet uit geselecteerd mocht worden. Nou dat kregen we wel voor elkaar. Waar ik de eerste Asagi selecteerde en begon over Azukari, ontstond een spontaan idee. Een Azukari project voor onze reisgroep. Hierover later meer!

Bij Sekiguchi had ik een aantal vissen gebowld maar kon niet slagen. De prijs en kwaliteit lagen niet bij elkaar, jammer!

Uiteindelijk zijn we bij Shinoda aangekomen, waar de jongens van Natsukoi een zoekopdracht hadden staan. Zij slaagden erin om dit te verzilveren! Chapeau!!

Nu gaan we onze laatste avond in Nagaoka in. Morgen nog een dagje Yamakoshi en weet dat ik het prachtige landschap weer ga missen. Ik hoop morgen tussendoor nog wat plaatjes te schieten.

Rene