Zoals de naam 'Besuto' al zegt. Alleen het 'beste' voor uw Koi.

Besuto Koi is gevestigd in Millingen aan de Rijn, en wordt gedurende avonduren en weekenden gerund door René Gerritzen.

Sinds 1995 is René hobbymatig bezig met koi en vijveren. Door de steeds grotere vraag naar hulp bij bij aanleg en advies over vijvers, is hij in 1999 een onderneming gestart. Ondanks zijn kennis bleef zijn bescheidenheid de boventoon voeren. Zo is hij gedurende 1999 actief als vrijwilliger op tal van Koishows binnen Europa en heeft hij zich gemanifesteerd als koifotograaf voor verschillende verenigingen. Onder het kopje koifotografie vind u een deel van zijn werk.

Daarnaast heeft hij tal van Judge Seminars gevolgd om zijn kennis van koi te vergroten. Een kroon op zijn werk was een uitnodiging om te jureren op de All Taiwan Koishow 2011.

Zakelijk is hij ook niet onverdienstelijk gebleven. Tal van projecten passeerden de revue, de mooiste koi werden ingekocht voor klanten en een eigen voerlijn kwam binnen handbereik in het voorjaar van 2014.

Een aantal speerpunten in zijn filosofie zijn:

  1. Blijven leren - Constant op zoek zijn naar nieuwe kansen. Om te zien of iets werkt moet je leren en proberen.
  2. Klanten - Als klant staat u bij Besuto Koi centraal. Kennisdeling voert de toon waar u met een goed en eerlijk advies doeltreffend wordt geholpen.
  3. Kwaliteit - René is competent door zijn permanente scholing en kennistoename via koi seminars, vakbeurzen en reizen. Profiteer van zijn ondernemerszin en enthousiasme!

Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor:

  • Het realiseren van een koivijver.
  • Onderhoud van een bestaand systeem.
  • Advies bij vijverproblemen.
  • Advies bij zieke koi.
  • Het fotograferen van uw koi.
  • Het geven van een lezing (koi algemeen / fotograferen van koi).